Már vagy 2 hónapja nem tudom kialudni magam rendszerint alszok egy éjszaka 5-6 órát jobbik esetben pedig 7 órát. Mitől lehet? Én gondoltam arra is hogy amiatt amik történtek a családomban. Szerintetek? Ja és emellett étvágyam sincs. :/
igen, egy családi válság okozhat problémát - feszült vagy, stresszes vagy, depis vagy - és igen, a nehéz helyzetekre pont így reagál az ember ... étvágytalanság és az álmatlanság
ezt általában még szakítás után tapasztalja az ember.
úgy tudsz túllenni ezen, hogy telik az idő, megbékélsz a helyzettel, javul a helyzet.
aztán ott vannak az ilyen gyógyírek, hogy sport (kondizás, aerobic, futás...) mint a vitamin szedése, és a kellemes programok - barátokkal közös programok, beszélgetés, kikapcsolódás, lazítás.
Általában egész nap fáradt vagyok maximum délután 3-4 fele van hogy nem vagyok az. Kb. 2től 9-10 ig alszom hétvgenként iskola időben pedig 2-fél 7 ig
Hát teszem hozzá hogy sportolok járok táncra hetente összesen 3 és fél órát vagyok tánc órán illetve elkezdtem edzőterembe járni havi 2-3x emellett van heti 3 tesi órám, jövő héten is megyek egy kardiógép szerűséget kipróbálni.
A barátaimmal is sokat vagyok ha úgy vesszük persze iskola időn kivűl hisz van azon kivül is barátom :).
Szakítás nincs a dologban hiszen nem volt még barátom és nem is mostanában lesz.
Egyébként meg tudni kell rólam hogy én olyan vagyok hogy lehetetlen lenyugtatni ha van energiám :D
És a mozgáshoz még annyit hogy néha itthon is csinálok felüléseket,fekvőtámaszokat meg alap dolgokat.
És a mai napnak is az lett a kifejlete hogy fél 2 után aludtam el és még felkeltem 4 órakor is és fent voltam még negyed órát mert nehezen aludtam vissza és fél 7kor kellenem kellett :/ , ugyhogy ma is fáradt voltam/vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!