1/9 anonim válasza:
Étkezési zavaraid vannak, hogy ez neked sok?
2/9 A kérdező kommentje:
A csipőm kicsit széles, azert félek hogy kicsit 'elhízott' vagyok. :( de nem tudom h lehetne ezen változtatni...
2016. júl. 13. 16:45
3/9 anonim válasza:
Ur isten. En meg 160 cm vagyok es 52 kilo akkor most kover vagyok? Na ne szivass mar. Pszichologust ajanlom :D
4/9 anonim válasza:
A csípőd a csont miatt is lehet széles, ez normális és jó.
Nem sok, kevesellném is, de ilyen fiatalon még OK. Persze van, aki később sem akar izmos lenni.
5/9 anonim válasza:
Ez egyeltalán nem sok pont jó!!! Én 14 éves vagyok ugyanígy 49kg csak annyi külömbséggel hogy 176cm vagyok am lány :D Az orvosok ezt sem mondják soványnak!! Modellkedek is!! :))
6/9 A kérdező kommentje:
Oh rendben. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. júl. 15. 15:30
7/9 anonim válasza:
Nem vagy kövér hanem inkábbsovány.Attól meg ne ijedj meg hogy széles a csípőd, növésben vagy, és kamaszkorban különben is előfordulhatnak hogy a végtagok kicsit aránytalanok.
8/9 anonim válasza:
Szerintem normális.Habár lehet egy kicsit túl sovány vagy.A csípőd meg azért széles mert kamaszodsz és ilyenkor lányoknál a csípő elkezd szélesedni.Ez nem azt jelenti hogy kövér vagy.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, csak nehany kepen kicsit ugy latom hogy kisse el vagyok hizva.
2016. aug. 8. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!