Mi lehet a bajom? Orvoshoz kéne mennem?
Novemberben kezdtem diétázni. Először csak annyiból állt, hogy kevesebb ételt ettem, mint szoktam (pl. 1 tányér helyett 3/4 tányérnyi), aztán fokozatosan csökkentettem az édesség, csoki, csipszadagokat. Februártól már a rizst, krumplit, fehérkenyeret, fehér lisztes cuccokat sem ettem meg. 62 kg-ról 48 kg-ra fogytam. Már nem szeretnék tovább fogyni, de nem tudom hogy álljak le... napi kajám így néz ki:
reggeli: 2 szelet (40 dkg) teljes kiőrlésű kenyér/rozskenyér, 40 dkg párolt csirkemell, uborka, paradicsom, néha jégsalival, hagymával. + 1 csésze kávé
tízórai: 2 db kiwi/2 db alma (kb. 1 db alma 200 g)
ebéd: 100 g csirkemell + uborka
uzsi: 1 db alma/2db kiwi vagy valamilyen saláta öntet nélkül (görög sali), vagy párolt csirkemell (kb. 50 g)
vacsi: párolt csirkemell (kb. 50-70 g), zöldséggel, túróval, máskor pár főtt tojás fehérjéje, túróval
Mivel ugye sokat fogytam, alapból nem kívánom annyira a kaját mint előtte, de a sütiket, csokikat sem. Tudom, hogy 1 db sütiszelettől nem hízom el, így ha valaki meghív egy cukiba, nem mondok nemet, de ez havonta 1-szer ha előfordul. Ha tesóim, szüleim csokival kínálnak akkor viszont nemet mondok, mert félek hogy talán máskor már kétszer annyi csokit fogok enni, aztán 3szor annyit, stb, és visszahízom :S Kcal számolgatós diétán voltam, vagyis még mindig vagyok...
nem bírok úgy enni mint régen, régen tömtem magamba a fehér lisztes pékárukat, a mekis kaját, de egyszerűen most nem tudom megenni. Rájuk nézek, és rögtön bevillan az agyamba hogy "ellenség, nehogy megedd."
nem vagyok anorexiás, egyáltalán nem látom magam kövérnek, átlagosnak látom a tükörben magam, bulémiás sem vagyok, életemben mindig csak akkor hánytam ha beteg voltam/rosszat ettem. Eszek rendesen, ahogy láthatjátok, naponta (max. kétnaponta) van székletem.
Menstruációm viszont 2 hónapja nincs :S Mit csináljak? Mi bajom lehet?
szia hogy vagy? rendbe jöttél már? mi volt a baj?
azért kérdezem, mert énis fogyóztam, és már 2 hete késik a havim :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!