Allergiás reakciő zajlott le nálam (tengeri étel) sugárban hánytam rettenetes erővel, ezután a szemeim körül tele lett véraláfutással, a torkomból vér jött, nagyon-nagyon fáj a torkom, szükséges orvoshoz mennem?
Régebben is voltam rosszul már tintahaltól,de most a vendéglátóm azt mondta nyugodtan egyek az ételből,mert nincsen benne,csak kagyló,polip...ugyanúgy jártam mint hasonló ételekkel már kétszer,az étel elfogyasztása után pár órával émelygés,majd hányás,végül hasmenés .
Nagyon haragszom magamra,hogy nem voltam elővigyázatos,az egész éjszakát a fürdőben töltöttem és még most is nagyon-nagyon fája torkom... :-(
Szerintem nem árt, egyrészt, hogy bevegyék a kartonodba az allergiát, másrészt ha vér jött föl a torkodból jobb a biztonság.
Meg talán tud adni valamit, amivel hamarabb elmúlik a véraláfutás a szemed körül.
Köszi,valószínű igazad van,a torkomat leszámítva már jól vagyok,enni nem merek.
Nagyon megijedtem mikor a hányás után a tükörbe néztem és láttam a csúnya bevérzéseket a szememim körül és a friss vértől ami jött a torkomból .
Még sosem jártam így hányásnál,de biztosan jobb ez így a szervzetnek,hogy meg akart tőle szabadulni megmentve súlyosabb bajtól.
"ha alergias vagy ilyenekre es tudod,miert eszel?"
Erre nem mentség,hogy aki kínálta bizonygatta,hogy semmi bajom nem lesz tőle,én mondtam neki,hogy allergiás vagyok...hülye vagyok!!!
Most megtanultam egy életre,hogy soha többé,soha-soha!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!