Más településen is ellátnak, ha beteg vagyok vagy más okból orvoshoz kell mennem?
Figyelt kérdés
Jelenleg Budapesten lakom, de nem vagyok ide bejelentkezve lakosnak, hanem hivatalosan Veszprémbe. Ha szeretnék itt elmenni pl. nőgyógyászhoz, akkor elmehetek vagy nem? És ha igen, akkor a városon belül is hova? Sajnos el kell vetetnem a kisbabámat, és nem kérek negatív válaszokat, így is elég fájdalmas ez nekem. De munka mellett nem tudok hazamenni orvoshoz, sőt itt sem nagyon. Valaki tud valamilyen megoldást? Kérlek segítsetek!2011. nov. 16. 21:59
1/2 anonim válasza:
Ellátni ellátnak, táppénzre csak a háziorvos vehet.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Elmehetsz! Először a kerületi SZTK-t keresd, de végül is mindegy, csak be kell jelentkezni. Neten tudsz keresgélni. Max. egy telefon és mindent megtudsz.
Magán orvoshoz meg bárhová mehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!