Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szafi fitt termékekről vélemén...

Szafi fitt termékekről vélemények?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne, mert fogyni szeretnék, de az updatere azt mondták nekem hogy az átverés. Szafi fitt segíthetne nekem?

2016. júl. 6. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Nem a termékektől fogysz, de segíthetnek, persze. Felhasználás és az ember testi és lelki működésének kérdése.

Ha pl. megeszel 10 dkg szafi fitt kókuszzsírt reggelire (jó, extrém példa, de nekem valószínűleg menne, csak nem reggelire, hanem ebédre), úgy már lehet, hogy nehéz lesz.

De megfelelő stílusban beiktatva a rostokat valamicskét segíthetsz a kalóriadeficit elérésében. Van Szafinak a lángosa, amiben sok a rost. Én árérzékeny vagyok meg különben is, nem szeretem, ha valaminak rossz az ár/kalória aránya (=drága és kalóriaszegény, tehát drága vele jóllakni) és picit átírtam, de nagyon finom, poénos és meglepően laktat. Nos, én nem vagyok az, aki némi rosttól jóllakik, elsősorban kalóriával lakom jól, de van némi mozgástér s ez az étel príma benne, ahogy a viszonylag kevés kalóriában sok fehérje bevitelében is, a cucc nem emlékeztet ugyan lángosra, de tényleg igen jó, legalábbis nekem nagyon bejön, megunhatatlan számomra.

De ez akkor is működik, ha semmilyen Szafi Fitt terméket nem használ az ember, én nem használom a keverékeit, egykomponensű dolognál pedig oly mindegy, szafis vagy egyéb. De némely receptje igen jó, szívesen látogatom az oldalát. A szinte semmi ételeit (rost, víz, tojásfehérje) már gyakran nem alkalmazom, mert nekem igen ízetlen, drága, rémesen kalóriaszegény, nem laktat, max. 10 adagban. De ízlések és pofonok.

Nos, az ilyen segítő ételek sem garantálják a fogyást, de tényleg sokat segíthetnek benne.

2016. júl. 7. 00:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, csak az étel nem segít, mellette mozgok is, rendszeresen futok.
2016. júl. 7. 08:39
 3/3 anonim válasza:

Ezek a termekek kihasznaljak az emberek lustasagat es tajekozatlansagat ....ha normalisan kajalsz tobbbet fogysz mintha szar.kat eszel es futsz .....tudtommal pl egy box meccs elott a sportolok v testepitok sem szafival fogynak .. napi bevitel kb 1500-2000 kcal 1000 kcal korul eszel fogyni fogsz akk is ha ulsz ha ez mellet mozogsz gyorsabban fogysz ez ilyen egyszeru ...a tobbi tul misztifikalt marhasag csak hogy menjen s viznisz ezen felul erdemes a zsir szenhidrat es feherje aranyaira figyelni de ha tobb feherjet es kevesebb zsirt szenhidratot eszel nem nagyon tudod dlrontani ..es sporolsz rajta sok lovet .....amugy meg szafi liszt keverek 2000 ft es 330 kcal 100 gramm ..feherliszt 100 ft es 360 kcal 100 gramm

Csak hogy lasd az uzletet benne ......

2019. ápr. 9. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!