Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet 'Super fat burnersben...

Mi lehet 'Super fat burnersben' amitől friss & fitt maradok egész nap?

Figyelt kérdés

Diétázok. Napi 1-2x eszek, mellette csak kávét és zöld teát iszok. Szellemi munkám van, sosem sportolok és nem is mozgok, mert annyira fárasztó, hogy nem fér bele az életembe. Ennyit előljáróba.

Elkezdtem több féle fogyasztószert szedni és az egyik bevált. Ha azt szedem valóban friss leszek és érzem ahogy feltőltődök energiával. Azt olvastam itt a tanácsokban, hogy nincs jelentősége szedni ilyet, mert nem fogyaszt. Én mégis élénkebben érzem magam és kevésbé fáradok el. A kérdésem miért? Mi van ezekben, amit az étrenddel be lehetne vinni és mivel?

Ez az összetevői : [link]

2016. márc. 29. 17:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudtam megnyitni.

Azért megpróbáltam utánanézni, de nem tudom, milyen fajtát vettél. A zöld tea kivonatnak lehet élénkítő hatása. A hatóanyagok gyorsíthatják a sejtszintű anyagcserét, ennek is érezheted a hatását, elvileg így több energiád lesz.

A pontos összetevőket ha be tudnád ide másolni, megnézem, mit miből lehetne bevinni.

2019. márc. 9. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!