Ugye ez nem számít bulimiának?
Néha (1 hónapban max 2-3x) hánytatom magam. Amikor sokat eszem és szégyenlem hogy annyira tele van a gyomrom és bűntudatom van, hogy annyit ettem. Olyan gusztustalannak tartom. És miután hánytam tisztábbnak érzem magam.
Szerintem ez nem bulimia. Vannak amúgy emésztési bajaim. Kiskoromban is volt a májammal meg az epémmel baj, talán ezért kell sokszor hánynom, és ezért terheli meg a gyomrom az étel. És nem hányok napi szinten sem mint a bulimiások, csak azért gondoltam megkérdem, hogy mégis lehet-e az?
"Olyan gusztustalannak tartom. És miután hánytam tisztábbnak érzem magam.
Szerintem ez nem bulimia."
Pedig az! Nem az számít hányszor csinálod, hanem az, hogy attól érzed magad jól!
Tagadhatod... a fogad fogja banni meg a gyomrod, mert hamarosan folyamatosan hanyingered lesz es borzalmas fajdalmaid, ha nem hanyhatod ki a kajat. Tudom, mit beszelek, merten is sokaig voltam bulimias, ugyanilyen tahsdo fazissal kezdve.
Mindegy, ugy c.s.zed el, ahogy akarod.
Youre choise.
Nem cseszem el, csak könnyítek az emésztésen. Rossz érzés lelkileg is mikor tele van a gyomrom.
De nem kérek több választ, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!