Normális minden nap ugyan azt enni?
Figyelt kérdés
Kollégista vagyok, nagyon unalmas, hogy minden héten eszek ugyan abból a felvágottból. De egy héten váltakozik 3 féle..
Itthon pedig minden nap ugyan az... a legolcsóbb, leggagyibb, és még csodálkoznak, ha nem eszek. Már nagyon unom, undorodok tőle. Nem mintha nem lenne pénzünk, mert van. Csak éppen "spórolunk". A hűtő majdnem üres. A jó öreg párizsi, néha a legolcsóbb legrosszabb májas, a legolcsóbb vaj, és ennyi. Ha már a kollégiumban nem ehetem azt, amit szeretnék, akkor legalább itthon enném azt.. Nekem van igazam?
2016. jún. 14. 13:01
1/2 Szintis Zoli válasza:
Ehetnéd minden nap ugyanazt, ha meg lenne benn minden, ami a testednek kell. Amiket felsoroltál, azok nem ilyenek.
Hiába ennél változatosan, ha az alternatívák is ilyenek lennének.
2/2 anonim válasza:
A kaja pont az a dolog, amin nem szabad spórolni. Erről fel kéne világosítanod a szüleidet, hogy hosszú távon komoly következményei lehetnek, és a megspórolt pénzt majd otthagyjátok az orvosnál. Ha van pénzetek, akkor ne verjétek fogatokhoz a garast, egyetek normálisan. Biztos van más, ahol meg lehet fogni a pénzt, ha szükséges. Vannak olyanok, akik csak a spórolásért képesek spórolni, azt meg soha nem értem meg. Én csak akkor spórolok, ha célom van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!