Lassan 22 éves vagyok és már nagyon sok ideje 60kg körül van a testsúlyom. Ha sokat eszek, ha nem akkor sem változik semennyire. Régen sportoltam, akkor is ugyan ennyi voltam, de mióta nem sportolok azóta se híztam, de nem is fogytam. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Napi 3x étkezek.Többet eszek mint néhány nagyobb testsúlyú ismerősöm, és mégsem hízok. Lehet ez ellen tenni, vagy ilyen "alkatúnak" születtem és maradok is?2016. jan. 18. 16:28
1/9 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek. Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni. Hízni mindig is nehezebb, mint lefogyni. El kell fogadnod. Az ilyen tömegnövelő szereket és az ilyeneket, hagyd. Az csak elrontja a szervezeted. Csináld ahogy eddig és majd lesz vhogy. :)
2/9 anonim válasza:
25-30 éves korig kitartanak az enzimtartalékok, és csak szélsőséges táplálkozás esetén tér el az ember a "versenysúlyától". Ne akarj hízni! A tested tudja, hogyan érzi jól magát, hagyd rá a dolgot.
3/9 A kérdező kommentje:
De nem lenne jobb a testemnek is, ha híznék, ezáltal több izom is fejlődhetne rajta? Az a baj, hogy nem érzem így jól magam.
2016. jan. 23. 02:58
4/9 anonim válasza:
Ha több izmot szeretnél, akkor ne hízzál, hanem építs izmot.
5/9 A kérdező kommentje:
60 kg-nál nem fogok soha annyi izmot tudni építeni mint más 80-90kg-nál.
2016. jan. 24. 10:55
6/9 anonim válasza:
Miért volna baj az, hogy aszténiás alkatú vagy?
Ne zabálj sokat, mert később, ha lassul az anyagcseréd, lerakódik rád a plusz súly, és csak ártasz vele magadnak. Egy aszténiásnak mindig gyengék az izületei, jobb, ha nem terheled plusz súllyal. Miért olyan nehéz elfogadni magad olyannak, amilyen vagy?
Sportolj, ússz, biciklizz vagy fuss és érezd jól magad. És igen, ilyen alkatúnak születtél és maradsz is. Nem láttál senkit a családodban hasonlót? Haverokhoz méred magad, akiknek eleve más a testalkatuk?
7/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom veled volt e olyan, hogy zavart valami magadon, és szerettél volna változtatni, de nem tudtál. Na nálam elég sok ilyen van, és köztük van ez, ami általában az embereknek pár megerőltetőbb hónap lenne, nekem meg sehogy se jön össze. Mérhetném magam haverokhoz, vagy akihez akarom, nem érdekelnek. Konkrétan engem zavar hogy vékony vagyok, alig találok normális ruhát és sokkal jobban érezném magam, ha lenne még plusz rajtam. Nemigen van a családban hasonló, és persze hogy nehéz elfogadnom magam ilyennek ha zavar. Esetleg külső embernek nem nehéz elfogadni egy ilyen testalkatút, de lehet hogy a másikat attól zavarja. Nem kell itt álszenteskedni, tanácsokat kértem. Elfogadtam magam ilyennek 22 évig, de már nagyon meguntam. Az ismerőseimet azért hoztam fel, hogy a táplálékbevitelre adjak példát.
2016. febr. 6. 19:57
8/9 anonim válasza:
Egyél napi 5x. Sok hús plusz edzés, ha terhrled az izmaid nőni fognak, így a tömeged is nagyobb lesz.
Hormonjaid rendbe vannak?
9/9 A kérdező kommentje:
Persze, a lábam nagyon szőrös, és máshol is található azért :D pattanásaim is szoktak lenni, szóval szerintem a hormonháztartással nincs baj.
2016. okt. 10. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!