Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől tudnék meghízni? Mit...

Mitől tudnék meghízni? Mit egyek? 19/L.157cm.38kg

Figyelt kérdés
Eddig nagyon jó étvágyam volt 46kiló voltam ami ideállis is. Nem tudom miért de augusztustól az iskola miatt is elkezdtem stresszelni és fogytam le 38 kilóra. Az eddigi gatyáim lógnak rajtam nem vagyok formába ami nagyon elkeserít. Orvos írt fel nutridrink étrend kiegészitő italt is,de nem nagyon vált be. Szedtem bérescseppet de attól sem lett jobb étvágyam. Nagyon el vagyok keseredve légyszi segítsetek!!

2016. jún. 8. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az orvos nem ajánlott B vitamin kúrát? Ha rendszeresen kapnál B vitamint persze injekcióban, attól még a vasszöget is megennéd. + rengeteg c vitamin. Vagy esetleg próbáld ki a Lenkei féle vitamin kúrát, tudom sokan bírálják. De vitamin kell ahhoz, hogy étvágyunk legyen. Próbáld ki. [link]
2016. jún. 8. 23:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem csak ezt az ivólöttyöt írta fel. És ez vény nélkül kapható patikába? Mert akkor ki probálom
2016. jún. 8. 23:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Az evéshez nem kell ám étvágy vagy éhség. Enni kell. Főleg, ha ilyen durván kicsi a súlyod. Hacsak nincs valami nagyon komoly fizikai vagy lelki gátja, ülj le és egyél, ha kívánod, ha nem. Muszáj.

Sok ember van, aki pl. soha nem éhes s alapesetben eszébe se jut enni napokig (s napok után sem éhes meg semmi, mindössze eszébe jut, hogy rég nem evett). De muszáj ennie, ha életben akar maradni.

2016. jún. 9. 00:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy közre játszik nálam az étvágy..és volt rá alkalom hogy enni akartam ettem egy falatot és rám jött a hányinger. Alapvetően nagyon szerettem enni nasizni is,mostanában is rám tör néha hogy farkaséhes leszek és össze eszek mindent.
2016. jún. 9. 00:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Erettsegizel? :)
2016. jún. 9. 00:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem, majd csak jövőre. :)
2016. jún. 9. 01:00
 7/11 anonim ***** válasza:
A tüneteid alapján lene álljon a bél müködés, mert az nagyon nehezen fogod tudni hejre rakni.:( Nem első sorban evés kell, hanem be kell mozgatni a beledet egy kicsi ricinus olaj. 1 adag utána utimaghéj és minden 2 órában gyümölcs savasítás miatt. kicsi mozgás. Csapviz tejtermék felejtős ez rosszabat teszel magadnak.
2016. jún. 9. 06:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Próbálj meg (csirke)húslevest enni (sok leveszöldség legyen benne), ha csak a levét tudod megenni, meg esetleg egy kis zöldséget belőle, az is jó (vegeta ne legyen benne). Savanyú káposzta (tartósítószermentes) leve segíti a gyomorsavtermelődést. Szedj valamilyen probiotikumot. Szedj cinket és B-vitamint is tartalmazó vitaminkészítményt, evés közben vedd be. Jó lehet még hozzá valamilyen halolaj is. Igyál gyömbérteát (tehetsz bele citromlevet és mézet is), az is meghozza az étvágyat.
2016. jún. 9. 09:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Próbálok keveset enni,de sokszor. De ki fogom próbálni ezt utolsó kommentelő,köszi szépen!:)
2016. jún. 9. 12:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Szívesen. Ha kipróbáltad, amiket írtam, és 2-3 hét múlva javulást érzel, megjön az étvágyad, örülnék, ha írnál nekem privit.
2016. jún. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!