Hogyan gyorsíthatnám fel az anyagcserém?
Figyelt kérdés
Nos a kérdés nem teljesen egyértelmű, a helyzet az, hogy általában 2-3 naponta tudok csak nagy wc-zni. (Ilyenkor rendben van a székletem, nincs szorulásom se). A párom van hogy egy nap 3x-4x is el tud menni. Én megelégednék már a napi eggyel is, de nem tudom mit kéne tennem. Az étrendem változatos, nem diétázom2016. jún. 6. 16:29
1/5 anonim válasza:
Miért baj az neked, hogy csak 2-3 naponta kakilsz? Nálam is így van, aztán mégsincs semmi gond.
19L
2/5 anonim válasza:
Engem is zavar mikor nem tudok elmenni aznap reggel csak este.. De naggyabol en bealltam a napi egyre. Egyel tobb rostot meg levest sztem.
3/5 anonim válasza:
Ha nem lelki oka van (széklet visszatartás), akkor több folyadékot és sok rostos növényi részt kell fogyasztani, ill. bele lehet keverni búzakorpát a joghurtba, kefirbe, aludttejbe, sőt főzelékeket is lehet ezzel dúsítani. Ha gyerekkor óta fennáll, akkor rossz beidegződésről van szó, amikor nem nevelték rá a gyereket arra, hogy nyugodt környezetben csak az ürítésre figyeljen (olvasás és rejtvény fejtés lehet mellette).
4/5 anonim válasza:
Nyers lenmagot lehet rágni, enni. De a heti 2 ürítéstől a napi 2-3-ig minden normálisnak számít.
5/5 anonim válasza:
Sok-sok víz ivása (2,5-3 liter naponta). Sokat egyél, sportolj! Kávé plusz bizonyos teák is segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!