Egy 7 éves kisfiúnak vacsorára sült burgonyát, sült sonkát és tükörtojást hogy lehet adni?
Na a történet röviden annyi,hogy egy temetés miatt Én és a férjem elutazunk 3 napra otthonról.
A legkézenfekvőbb megoldás a drágalátos kedves férjem szerint a tesóm volt,aki 22 éves, független, és mondjuk úgy hogy néha "gyerek"
Nagyon aggódtam hogy ők ketten 3 napig mire fognak menni. Mindent részletesen leírtam, napirendet és a táplálkozást is neki.
Amikor vasárnap hazaértünk és "vissza vettük" a gyereket rögtön kikérdeztem hogy mi volt a 3 nap alatt..főként hogy mit evett!
Na ekkor estem hasra (a férjem azóta is röhög,mert őt annyira nem akasztotta ez ki)
Első este vacsorára a kisfiam sült burgonyát-sült sonkát és tükörtojást kapott. Csupa csupa olajban sült vacakot.
Másnap reggelire 2 db dupla sajtos toast-ot, 1 pohár tejet és 1 almát kapott.
Ebédre mirelt sajttal töltött pulykamellet, rizi-bizit és vegyes salátát joghurtos szósszal.
Vacsorára pizzát, egy narancsot és egy banánt.
Utolsó nap reggelire gyümölcs joghurt, briós és paprikás chips.
Utána hála a jó istennek jöttek anyámék és átvették a gyereket.
Abszolút kibuktam ezen az étrenden. És hiába vontam felelősségre tesómat, ő csak vigyorog és azt mondja hogy "láttad volna milyen jó étvággyal ette a gyerek"
Mi a véleményetek erről?
Micsoda hiszterika vagy! A tesod helyeben nem vigyaznek tobbet a kolyokre.
Kolesgolyon kap mast is enni a gyerek?
istenem -.-
semmi baja nem lesz a gyereknek, ez csak 3 (!!!) nap volt...
és akkor később is majd megmondod neki, hogy mit ehet?
vagy nem ehet a mekiben vagy ha moziba mennek semmit sem, mert nem egészséges?
"A gyümölcs joghurt az natúr joghurt volt,bele dobálva mindenféle otthoni maradék gyümölcs darab,akár friss akár nem."
Ez sokkal jobb, mint a bolti gyümölcsös joghurt.
Attól még meg lehet enni egy gyümölcsöt, hogy nem teljesen friss. Így is lehet tápanyagdús.
Amúgy honnan tudja a gyereked három napra visszamenőleg ennyire pontosan, hogy mikor mit evett?
Amolyan kákán is csomót kereső hisztérikának tűnsz, már bocs.
13 éves vagyok 3naponta eszek egy kis nutis kenyeret vagy csokis müzlit és 2 hét alatt elfigyasztok egy kisebb zacskó csipszet. De van valami bajom?
Nem! Mert a többi étkezésnél normálisan eszek és elhízás sem fenyeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!