Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy 7 éves kisfiúnak vacsorára...

Egy 7 éves kisfiúnak vacsorára sült burgonyát, sült sonkát és tükörtojást hogy lehet adni?

Figyelt kérdés

Na a történet röviden annyi,hogy egy temetés miatt Én és a férjem elutazunk 3 napra otthonról.

A legkézenfekvőbb megoldás a drágalátos kedves férjem szerint a tesóm volt,aki 22 éves, független, és mondjuk úgy hogy néha "gyerek"

Nagyon aggódtam hogy ők ketten 3 napig mire fognak menni. Mindent részletesen leírtam, napirendet és a táplálkozást is neki.

Amikor vasárnap hazaértünk és "vissza vettük" a gyereket rögtön kikérdeztem hogy mi volt a 3 nap alatt..főként hogy mit evett!

Na ekkor estem hasra (a férjem azóta is röhög,mert őt annyira nem akasztotta ez ki)

Első este vacsorára a kisfiam sült burgonyát-sült sonkát és tükörtojást kapott. Csupa csupa olajban sült vacakot.

Másnap reggelire 2 db dupla sajtos toast-ot, 1 pohár tejet és 1 almát kapott.

Ebédre mirelt sajttal töltött pulykamellet, rizi-bizit és vegyes salátát joghurtos szósszal.

Vacsorára pizzát, egy narancsot és egy banánt.

Utolsó nap reggelire gyümölcs joghurt, briós és paprikás chips.

Utána hála a jó istennek jöttek anyámék és átvették a gyereket.

Abszolút kibuktam ezen az étrenden. És hiába vontam felelősségre tesómat, ő csak vigyorog és azt mondja hogy "láttad volna milyen jó étvággyal ette a gyerek"

Mi a véleményetek erről?

2016. jún. 3. 21:53
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
98%
Teljesen igazad van. Én is kiakadnák. Joghurt, szósz, briós, paprikás chips:((( Fertelem:( Nincs, abba a házban normális füstölt szalonna, kolbász, hagyma? Csoda, hogy bele nem halt szegény gyerek abba a sok vacakba.
2016. jún. 3. 23:04
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda hiszterika vagy! A tesod helyeben nem vigyaznek tobbet a kolyokre.

Kolesgolyon kap mast is enni a gyerek?

2016. jún. 3. 23:04
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes az a kifejezés is, hogy "a drágalátos kedves férjem". Szép családi viszonyok lehetnek nálatok.
2016. jún. 3. 23:05
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

istenem -.-

semmi baja nem lesz a gyereknek, ez csak 3 (!!!) nap volt...

és akkor később is majd megmondod neki, hogy mit ehet?

vagy nem ehet a mekiben vagy ha moziba mennek semmit sem, mert nem egészséges?

2016. jún. 3. 23:08
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék a gyereked!
2016. jún. 3. 23:24
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom a férjed és a gyereked :/
2016. jún. 3. 23:30
 27/43 anonim ***** válasza:
95%

"A gyümölcs joghurt az natúr joghurt volt,bele dobálva mindenféle otthoni maradék gyümölcs darab,akár friss akár nem."

Ez sokkal jobb, mint a bolti gyümölcsös joghurt.

Attól még meg lehet enni egy gyümölcsöt, hogy nem teljesen friss. Így is lehet tápanyagdús.

Amúgy honnan tudja a gyereked három napra visszamenőleg ennyire pontosan, hogy mikor mit evett?

Amolyan kákán is csomót kereső hisztérikának tűnsz, már bocs.

2016. jún. 3. 23:30
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

13 éves vagyok 3naponta eszek egy kis nutis kenyeret vagy csokis müzlit és 2 hét alatt elfigyasztok egy kisebb zacskó csipszet. De van valami bajom?

Nem! Mert a többi étkezésnél normálisan eszek és elhízás sem fenyeget

2016. jún. 3. 23:33
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális. Különben mivel eteted azt a szerencsétlen gyereket? Minden nap saláta, lazac, csirkemell, nasinak meg esetleg alma vagy egy banán? Nemhogy örülnél, teljes, laktató és ráadásul finom menüket kapott. Sokan hozzávágtak volna a gyerekhez egy szendvicset meg rendelt kajákat, te meg kiakadsz, hogy foglalkoztak vele. Remélem a srácnak van annyi esze, hogy soha a büdös életbe nem segít neked többet semmibe.
2016. jún. 3. 23:35
 30/43 anonim ***** válasza:
93%
28as vok és ez már régebben is így ment csak a csipsz volt egy fél zacskó és akkorsem voltam elhízva sőt néha le is pálcikáztak szóval evett mást is akkor nem lesz baja
2016. jún. 3. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!