Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tömegnövelés 14 évesen?

Tömegnövelés 14 évesen?

Figyelt kérdés

50 kg vagyok, nyolcadikos, fiú.

Szeretnék edzeni, de előtte mindenképpen egy 10 kg-t fel szeretnék szedni... Mivel, még nem igazán edzettem, így gondolom, hogy tisztán érdemes elkezdeni, ez alatt azt értem, hogy nem táplálékkiegészítőkkel szeretném elkezdeni, hanem normális kajákkal... Tudnátok nekem egy viszonylag olcsóbb étrendet írni?

2016. máj. 30. 23:52
 1/1 anonim válasza:
Edzéssel egyidőben érdemes elkezdeni a tömegnövelést. Egyél magas fehérje tartalmú kajákat mintpéldául sertés hús. Ha edzések mellet használsz tomegnövelőkurát akkor a fehérjék egyből az izmaidba épülnek és így egyszerűbb izmot szerezni mint a testzsírt átalakítani. Igaz ez akkor jó megoldás ha izmokat akarsz nem pocakot.
2016. jún. 6. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!