Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem hízok? Nagyon...

Miért nem hízok? Nagyon vékony vagyok, segítség!

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, 169 cm, és csak 43 kg. Úgy nézek ki mint egy pálcikaember, sokszor nem merem levenni a pulóverem és nem merek rövid farmerba járni, mivel látnák, hogy milyen vézna vagyok, és amúgy is szoktak emiatt piszkálni ami végképp nagyon rosszul esik.

Gerincferdülésem van, ezért nem nagyon kondizhatok.

Szerintem normálisan szoktam enni normális adagot, napi 3-4-szer, de kedvtől függ, van, hogy kevesebb.

Lehetséges, hogy a hirtelen növés miatt. Másfél éve alig voltam 155 centi, most pedig már lassan én leszek a legmagasabb a családba, de sajnos véznán.

Szeretnék kondizni, de nem tehetem.

Lehetséges, hogy valami betegség? Kérlek segítsetek, és ne nevessetek ki!

2016. máj. 30. 17:10
1 2
 11/12 lezer1 válasza:
És aztse felejtsd el hogy az anyagcseréd majd lelassul idővel és akkor több tápanyag raktározódik el...
2016. jún. 17. 23:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyél még többet.

Enyhe gerincferdülésem nekem is volt ennyi idősen (és 190 centivel én is kb. 60 kiló voltam), valami spéci tornát is felírt a suliorvos (nem nagyon csináltam :D), de aztán "kinőttem".

Azért egy pajzsmirigy-kivizsgálásra érdemes elmenned, hátha...

2016. jún. 18. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!