Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon vékony vagyok, mit tegyek?

Nagyon vékony vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves, 168 cm, 41 kiló vagyok. Igen, sokkoló, de sajnos genetikailag ilyen vagyok. Mielött, bárki meggyanusítana, hogy anorexiás vagyok, vagy hánytatom magam, szó sincs erről! Imádok enni, a szénhidrát dús ételek mellett nagyon édes szájú vagyok. Szeretek sportolni, otthon mindig edzek..lehet ez is gond? Lesportolom a kalóriákat? Előre is köszönöm :)

2016. máj. 28. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyél annyit, amennyi jól esik. Szerintem nincs veled gond, bár pár kiló tényleg rád férne még az egészséged miatt.
2016. máj. 28. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha genetika akkor nem tudsz sok mindent tenni . De egyél sok szénhidrátot és fehérjét ne hagyd ki soha reggelit . És sportolhatsz is hátha izmosabb leszel.
2016. máj. 28. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ilyen vagyok, 160 cm 40 kiló. Nálam is genetika, apám ágáról mindenki sovány.

Szerintem ha amúgy egészséges vagy, ne tegyél semmit, egyél amit eddig és hagyd figyelmen kívül, ha valaki netán azzal gyanúsít, hogy nem eszel rendesen. Hiszen te tudod, hogy mi az igaz és aki nem hiszi el, az kapja be.

A sporttal kapcsolatban annyit tudnék tanácsolni, hogy ne hagyd abba, mert az nem fog plusz kilót adni, sőt. A sport nélkül az a kevés hús is petyhüdten lógna rajtunk, ráadásul az étvágyat is növeli, boldogsághormonokat szabadít fel, szóval mindenképp megéri csinálni.

2016. máj. 28. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek, megfogadom a tanacsaitokat!:) <3
2016. máj. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!