Ha valaki túl sok ecetet fogyaszt lehet tőle bármi problémája?
Figyelt kérdés
Pl., ha az ecetes uborkára van írva, hogy figyeljünk a savtartalomra és mondjuk megeszek egy üveggel lehet tőle bajom? Vagy ha megiszom az ételecetet?2016. máj. 26. 14:44
1/3 anonim válasza:
Gyomrodat kimarja. Fekély, fájdalom, gyulladás lehet belőle.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, egyébként az uborkán láttam meg. Nagyon szeretem az ecetes dolgokat, de erre még sosem gondolta, hogy lehet tőle bajom, mondjuk csak kis mennyiségben fogyasztok ilyeneket.
2016. máj. 26. 14:54
3/3 anonim válasza:
Egy üveg ecetes uborka elég lightos nekem, csináltam durvább dolgokat, de azért nem sűrűn. Magában ecetet inni azért nem ajánlom, az még nekem is erős. Az ecetes uborkába azért öntök ecetet, ha nem elég erős s egyszerre benyomom a levét, ha nem vagyok takarékos, hanem kiélem a vágyaimat, s levesbe is teszek ecetet, de az azért elég híg.
Az első 40 évemben semmi bajom nem lett tőle. Anyám szerint savhiányom van, ezért vagyok ennyire ecetes. Nem biztos ám, egyszerűen szeretem az ízét, de jól is bírom, az tény. Mustár magában, az tud még kellemes lenni, de ez is mustárfüggő.
Attól még másnak megárthat ilyen szolidan is, mint egy üveg uborka és leve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!