Ti hogyan szoktatok le a kalóriaszámlálásról fogyókúra után?
Figyelt kérdés
Mikor, miket, és mennyit kéne ennem, hogy tartsam a súlyomat és ne kelljen többé kalóriákat számolgatni?2016. máj. 9. 07:59
1/2 anonim válasza:
Nem szoktam le.
Ennyi idő után, belémrögzült a dolog, nem méregetek, meg számlálgatok, egyébként a kalóriaszámolás sem egy húde pontos értéket ad. Fogtam egy kanalat, és úgy mértem ki a dolgokat nagyjából. Két kanál ez, egy kanál az és az nagyjából annyi, mint 50 g cucc, az a 1-2 gramm eltérés meg nem oszt nem szoroz.
Egyébként meg, sok zöldséget kell enni, sovány húsokat, tésztát, kenyeret és cukrot meg egyáltalán nem, vagy csak nagyon minimálisan és ennyi. Mellette pedig egészséges mértékben mozogni kell. Ha lefogytál, akkor se hagyd el az egészséges életmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!