Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mivel lehet helyettesíteni a...

Mivel lehet helyettesíteni a nassolást?

Figyelt kérdés
167 cm vagyok és 60-63 kiló körül mozog a testsúlyom már évek óta.Nem érzem így jól magam ezért le szeretnék fogyni legalább 7-8 kilót.Egy közeli családtagom tett megjegyzést a múltkor az alkatomra.Pont az az ember akinek nagyon adok a véleményére,úgyhogy azóta terveztem el,hogy lefogyok.Elkezdtem tornázni is.Viszont sajnos elég édesszájú vagyok,tudnátok olyan ételeket/rágcsálnivalókat stb. mondani,amik egészségesek,nem hízlalnak és vmennyire helyettesítik ezt?
2010. ápr. 8. 19:16
 1/7 A kérdező kommentje:
És bármiféle fogyókúra tippet szívesen fogadok!:)Akár táplálkozás,akár mozgás terén!:)
2010. ápr. 8. 19:17
 2/7 anonim válasza:
Egyél gyümölcsöt csoki helyett és járj el futni...
2010. ápr. 8. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel, sztem nem vagy elhízott de mind1, formázd az alakod azt ennyi

este 6 után már egyél, reggeliz feltétlenül, de abba legyen minden, szénhidrát, zöldség, gyümölcs, tejtermékek stb..

felezd meg az ebédet

csoki helyett egyél vagy egy kocka étcsokit, vagy gyümölcsöt

estére már ne egyél nehéz kajákat, és ott is szerepeljen a gyümölcs/zöldség

igyál 1.5-2 liter vizet, de ne üdítőket

azt este mozogál, fussál, hasizomgyakorlat, lábemelgetés stb..

és sztem így lefog menni pár kilo amennyit szeretnél

Sok sikert!

2010. ápr. 8. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Almaszirom. Nagyon finom, nem hízlal és jó rágcsálni.:)
2010. ápr. 10. 02:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Szexelj nassolás helyett.
2010. ápr. 10. 13:19
 6/7 Osynho válasza:

Egyrészt nem írta, hogy elhízott, másrészt honnan tudod megállapítani, hogy milyen a teste?

A nassolást leginkább akaraterővel tudod helyettesíteni. Az a baj, ha igazi hardcore édesszájú vagy, és pl szereted a csokit, akkor azt nehéz gyümölcsökkel helyettesíteni, mert azok messze nem olyan édesek és nincs csoki ízük sem :) Persze ez is egyénfüggő. Ha eredményt szeretnél elérni, akkor áldozatokat kell hozni, sőt mozogni sem árt. Ezt sokan nem tudják elfogadni manapság és inkább hülye tablettákat esznek, minthogy elhagyják a csoki-cukor-csipsz féléket és mozogjanak keveset.

2010. ápr. 13. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Rágcsálj karalábét,káposztát,uborkát,karfiolt egészséges vitamindus zöldségeket.A gyümölcsöt szénhidrát tartalma miatt ajánlatos korlátoltan fogyasztani.
2010. ápr. 13. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!