Ez "koplalásnak" minősül? 15 L
Egyszerűen utálom a testem.
Ha tehetném átcserélném valaki máséra
Úgyérzem menthetetlenül kövér vagyok, és nem érdemlem meg az ételt... 68 kg vagyok 167 cm-hez... Egy tízest kéne leadnom tehát.
Reggelire ált. egy almát eszek, ebédre vagy a család ebédéből egy keveset (kb 2 falat) vagy magokat eszem.
Vacsira pedig vagy egy banán vagy egy alma... Esetleg egy banánból (1 db banánból) készült turmix.
Ez már megérinti a koplalás mértékeit?
Ezek mellé sokat iszom.
És mozgok is, bár semmi energiám nincs...
Elvileg fogyok
De nem igazán látok változást...
Valaki tudja, mi a rák van velem?
Ha estére megint két virslit kéne ennem mint régen, az undortól belehalnék...
Előre is köszi
Egy kétségbeesett lány
De, ennyivel van feleslege, hacsak nem szokatlanul kigyúrt lány, amit nem hiszek, mert ebben a korban nem reális.
Attól még riasztó a hozzáállása. Én is ilyesmi számokkalé rendelkezem, 20 kiló fogyás után, anno már-mér kövér voltam, de nem utáltam magam. A testemet pont szeretem, mert megérdemli, életben tart, mindenféle komplex folyamatokat végez teljesen jól... Még hízni is csigatempóban hízott, miközben minimum 20-szor annyit toltam be, mint a kérdező... Most már okosabb vagyok és igyekszem megadni neki, amire szüksége van. Ha nem teszem, s összeesik, lebontja az izmaim, csontjaim, hogy életben maradjon a végsőkig, majd kórházba kerülök, akkor mégis hogyan tudnék valaha is karcsú és izmos lenni? Nyilván értelmesen kell táplálni. Neki is kell üzemanyag, a semmivel nem működik.
Ezt sokan miért nem értik? Annyira tragikus, hogy mit tesznek a saját, egész jól működő testükkel. Mások betegek s mit nem adnának egy olyanért, ha kicsit duci is, azon nem olyan nehéz változtatni... S a kérdező szintjén nem is olyan vészes még a helyzet, max. ha egy helyen van az összes felesleg, akkor nem annyira szép, no.
Minden válaszolónak köszönöm a válaszát! :)
1-2-3: Köszi :) De nem bírnék már sokat enni. Egészséges dolgokból sem.
4: Úgy tudom az azért súlyosabb, nem?
5: ...Ha abba tudom abba fogom.
6: Most végülis 5öskének válaszoltál. De azért reagálok: Valóban nem vagyok normális, ezt már tudom egy ideje.
7: Igen, lelki. Bár kövér vagyok, attól még én csinálom, nem a kis testem.
8: Ez nem is nekem szólt. ... :|
9: Ajaj? Előre megfontolom, mit eszek aznap. Van egy tervem, előre.
10: Én még egész almát és mandulát is eszek :D De én még nem vagyok az.
11: Hát azért azt nem mondhatjuk, hogy normális a súlyom. Igaz már fogytam, -a gatyáimból tudom- én annyira nem látom. Az igazság az, hogy mindigugyanaz a ronda kis kövér bumszli leszek, mint voltam. Persze, most ez a bumszli erődlködik. Pfuj.
12: HM. Hmmmm. Ez egész érthető felvezetése. Gondolatban már én is eljutottam idáig. Csak mikor az asztalhoz ülök, hogy "na most akkor eszem" akkor egyszerűen undorodom magamtól. Mint egy disznó a vájúnál.(j, igaz?)
Szóval igen. Nem, szépen el van terülve a zsír. Olyan gyönyörű. Mindjárt hányingerem lesz, haha :D
Tudom, felületesnek tűnhetek, hogy ennyire számít... talán az is vagyok...
De egyszerűen képtelen vagyok bármire is.
Én már csak ilyen hülye vagyok.
(A "no"-d emlékeztet valakire...)
Már van
Amúgy azót lementem napi 200 kcalra
59 kg vagyok.
50 a cél.
Yaaay. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!