Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez "koplalásnak" minősül? 15 L

Ez "koplalásnak" minősül? 15 L

Figyelt kérdés

Egyszerűen utálom a testem.

Ha tehetném átcserélném valaki máséra

Úgyérzem menthetetlenül kövér vagyok, és nem érdemlem meg az ételt... 68 kg vagyok 167 cm-hez... Egy tízest kéne leadnom tehát.

Reggelire ált. egy almát eszek, ebédre vagy a család ebédéből egy keveset (kb 2 falat) vagy magokat eszem.

Vacsira pedig vagy egy banán vagy egy alma... Esetleg egy banánból (1 db banánból) készült turmix.

Ez már megérinti a koplalás mértékeit?

Ezek mellé sokat iszom.

És mozgok is, bár semmi energiám nincs...

Elvileg fogyok

De nem igazán látok változást...

Valaki tudja, mi a rák van velem?

Ha estére megint két virslit kéne ennem mint régen, az undortól belehalnék...

Előre is köszi

Egy kétségbeesett lány

2016. ápr. 7. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyik, másik, annyit nem is kell fogyni a kérdezőnek. Elvileg már 63-bál megállhatna, sőt, mivel a bevezetett számítások 99%-a szerint normál súlya van, fogyni se kéne, max izmosodni
2016. ápr. 7. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:

De, ennyivel van feleslege, hacsak nem szokatlanul kigyúrt lány, amit nem hiszek, mert ebben a korban nem reális.

Attól még riasztó a hozzáállása. Én is ilyesmi számokkalé rendelkezem, 20 kiló fogyás után, anno már-mér kövér voltam, de nem utáltam magam. A testemet pont szeretem, mert megérdemli, életben tart, mindenféle komplex folyamatokat végez teljesen jól... Még hízni is csigatempóban hízott, miközben minimum 20-szor annyit toltam be, mint a kérdező... Most már okosabb vagyok és igyekszem megadni neki, amire szüksége van. Ha nem teszem, s összeesik, lebontja az izmaim, csontjaim, hogy életben maradjon a végsőkig, majd kórházba kerülök, akkor mégis hogyan tudnék valaha is karcsú és izmos lenni? Nyilván értelmesen kell táplálni. Neki is kell üzemanyag, a semmivel nem működik.

Ezt sokan miért nem értik? Annyira tragikus, hogy mit tesznek a saját, egész jól működő testükkel. Mások betegek s mit nem adnának egy olyanért, ha kicsit duci is, azon nem olyan nehéz változtatni... S a kérdező szintjén nem is olyan vészes még a helyzet, max. ha egy helyen van az összes felesleg, akkor nem annyira szép, no.

2016. ápr. 7. 23:17
 13/15 A kérdező kommentje:

Minden válaszolónak köszönöm a válaszát! :)

1-2-3: Köszi :) De nem bírnék már sokat enni. Egészséges dolgokból sem.

4: Úgy tudom az azért súlyosabb, nem?

5: ...Ha abba tudom abba fogom.

6: Most végülis 5öskének válaszoltál. De azért reagálok: Valóban nem vagyok normális, ezt már tudom egy ideje.

7: Igen, lelki. Bár kövér vagyok, attól még én csinálom, nem a kis testem.

8: Ez nem is nekem szólt. ... :|

9: Ajaj? Előre megfontolom, mit eszek aznap. Van egy tervem, előre.

10: Én még egész almát és mandulát is eszek :D De én még nem vagyok az.

11: Hát azért azt nem mondhatjuk, hogy normális a súlyom. Igaz már fogytam, -a gatyáimból tudom- én annyira nem látom. Az igazság az, hogy mindigugyanaz a ronda kis kövér bumszli leszek, mint voltam. Persze, most ez a bumszli erődlködik. Pfuj.

12: HM. Hmmmm. Ez egész érthető felvezetése. Gondolatban már én is eljutottam idáig. Csak mikor az asztalhoz ülök, hogy "na most akkor eszem" akkor egyszerűen undorodom magamtól. Mint egy disznó a vájúnál.(j, igaz?)

Szóval igen. Nem, szépen el van terülve a zsír. Olyan gyönyörű. Mindjárt hányingerem lesz, haha :D

Tudom, felületesnek tűnhetek, hogy ennyire számít... talán az is vagyok...

De egyszerűen képtelen vagyok bármire is.

Én már csak ilyen hülye vagyok.

(A "no"-d emlékeztet valakire...)

2016. ápr. 8. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress fel egy pszichológust/kineziológust. A saját érdekedben.
2016. ápr. 8. 14:05
 15/15 A kérdező kommentje:

Már van

Amúgy azót lementem napi 200 kcalra

59 kg vagyok.

50 a cél.

Yaaay. :|

2016. aug. 29. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!