14 éves lánynál 26%os testzsír?
A magassághoz a testsúlyod úgy gondolom megfelelő.De leellenőriztem IBM kalkulátorral, az eredmény az hogy enyhén soványabb. A testzsír pedig nőknél természetesen magasabb átlagú, ha elkezdesz sportolni alkattól függően a tested megfogja köszönni,ha jól csinálod idővel nagyon szép,tónusos, formás alkatot érhetsz el! :)
Egy saját példát akarok mondani, hogy az a sulis mérleg nem valószinű, hogy 100% pontos. Nekem 16,8% lett a testzsírom, akkor voltam 68,5 kg és 176cm vagyok. Másik srácnak aki magasabb nállam, testsúlyunk ugyan annyi, 7% volt, ő nem izmos, látszik a zsír is, tehát ha kettőnkre nézel nagy valószinűséggel rám mondod hogy szép alkat. én rengeteget edzem, szedtem már fel plusz kiló izmot, izmos és viszonylag szálkás testalkatom van. Most vond le, hogy igaz e az a mérleg. :D Én azt mondom izom és zsír között képtelen volt különbséget tenni. A környezeted jobban megtudja mondani, hogy van e rajtad többlet és úgy az egész testhez viszonyítva sok vagy kevés.
De, ha úgy gondolod jobban meg akarsz bizonyosodni a dolgokról privátban írj és részletesebben átbeszéljük. :) 16/f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!