Epekő, epehólyag kivétele?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az érdekelne, hogyha sok orvosságtol alakult ki nálam epekő, akkor is kiveszik az ember epehólyagját? Olvastam hogy akkor diétáznia kellessz, nem ehet nagyon fűszereseket, chilit meg egyebeket.2016. ápr. 1. 23:09
1/1 anonim válasza:
A műtét után egy darabig biztosan diétázni kell. A felépülés meg változó. Azt tudom mondani hogy apukámnak kivették, és bármit meg tud enni.
Nekem is van egyébként epekövem, de nem okoz panaszokat így nem vetetem ki. Tudom hogy most a legújabb ajánlás szerint így is kiveszik, én passzolom egyelőre.
Néhány típusú epekőre létezik alternatív gyógymód (talán lézer?, meg valami zöld löttyös diéta is rémlik, de ezekről ennél többet nem tudok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!