Hogyan tudnék lefogyni a legkönyebben?
csak kamuztam valamit ebből:
https://www.youtube.com/watch?v=1Wg0HB1k6Z4
A hipperventillálásod azért van mert még soha nem sportoltál, ez normális megterhelő sportnál.
A pajzsmirigy alulműködést pedig csak bemagyarázod, papírod biztos nincs róla, csak erre fogható az elhízás.
Akkor megvan a mozgás, az jó.
Viszont úgyis az étrenden a döntő, azzal kell valamit tenned. A pajzsmirigybetegségekhez nem értek, csak azt tudom, hogy azzal is le lehet fogyni, főleg, ha a gyógyszeres kezelés hatásos.
Nem akarok általánosságokat írni, ha már nem értek a pajzsmirigyhez, s nem ismerem a jelenlegi táplálkozásodat sem, de azon kell módosítani, az bizonyos. Jó lenne megtalálni a hozzád illő étrendet, hisz nem mindenkinek jön be ugyanaz.
Szia,
az már fél siker ha a pajzsmirigyed rendben van, értem úgy, hogy gyógyszert szedsz rá.
Ne anaerob mozgást végezz elsősorban, hanem inkább aerobot. Valamint nem szabad elfelejteni hogy a zsír égetése 80%-ban a konyhában kezdődik. Kerüld kérlek a finomított szénhidrátokat, próbálj meg egészségesebben étkezni -bár erre nem tértél ki-, napi 5x enni és emellé ahogy fentebb írtam legalább heti 3 alkalommal aerob mozgást végezni. Talán a legideálisabb a sík terepen való aktív kifulladás MENTES gyaloglás lenne. Zene hallgatásra fel, sportcipő és ha az étkezésed is rendben lesz a pajzsmirigyeddel karöltve akkor hamar el kezdenek olvadni majd a kilók. Ha gondolod kezd el centivel mérni magad, mert nem szabad elfelejteni, hogy az izom nehezebb a zsírnál, tehát ha eddig is sportoltál, lehet izmos vagy és nem zsíros -erre sem tértél ki igazán-. Remélem hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!