Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 80 kg ami rettentő sok.Látszik rajtam de nem annyi mint amennyi vagyok.Leszeretnék fogyni ami suli mellett nehezen megy.Mivel fél 3-kor érek haza ebédelni sem tudok akkor amikor szeretnék.Heti 5 tesink van és ezen kívűl még heti egyszer járok lovagolni és futni.Ha valaki esetleg az én korosztályomból fogyózik leirhatná hogy ő hogy szokott enni meg ilyesmik.Nagyon köszönöm ha valaki segít.14/L

2016. jan. 3. 20:11
 1/3 anonim válasza:

Este 6 után ne egyél max. zöldséget !

Sok sikert kívánok ! :)

2016. jan. 3. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Simán ehet 6 után, felejtsük már el ezt a rég megdőlt téveszmét... Legalább otthon van, nyugodtan, rendesen tud enni. Persze ha jó neki 6-kor befejezni, teheti, de ha utána éhes lesz, s elromlik az alvásminősége, az baj.

Kérdező, ha neked rossz fél 3 után ebédelni, részvétem, de azért ez legyen a legnagyobb bajod, ez még így OK, vigyél laktató ételeket suliba, hogy ne kopogjon a szemed ebédig. Másoknál is gyakran van, hogy nem tudnak akármikor enni, de megoldható így is.

Nem vagyok a korosztályodbeli, bár nem tudom, ez mit számít, viszont nem is járok el sehova, ami nekem persze könnyít (bár én is kb. fél 3-kor eszem, előtte semmit. ez teljesen emberfüggő, nekem csak így jó, másoknak máshogy).

Az étrendnél is magadból indulj ki. Vannak bizonyos többé-kevésbé általános emberi igények, de mások a körülményeink, ízlésünk, s ki ilyen, ki olyan makrotápanyagarány mellett érzi jól magát... Nem egyetlen jó módszer van, sőt nincs étrend, ami mindenkinek jó.

2016. jan. 3. 20:48
 3/3 anonim válasza:

1. vagyok

2. egyáltalán nem értek veled egyet !!!

Te kipróbáltad már amit javasoltam ???

Mert én igen,és tudd meg hogy bevált !!!

Vacsira csak valamilyen gyümölcsöt vagy zöldséget ettem,és egy hónap alatt már is nagyon meglátszott rajtam !!!

Ez nem egy olyan tévhit mint például hogy a kaméleon olyan színű lesz mint amilyet lát !!!

Ez egy IGAZ tévhit !!!

Először is győződj meg arról hogy igaz-e amit mondtál,aztán kritizáljál !!!

:D

2016. jan. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!