Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretnék lefogyni, hogy...

Szeretnék lefogyni, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
162 cm és 49 kg vagyok, de nagyon utálom ahogy kinézek. Szeretnék lefogyni, gondolkodtam már a hánytatáson, de egyszerűen nem tudok hányni sehogy se. Táplálkozás szempontjából meg imádok enni, tehát nem tudom mit tegyek! Mindenki azt mondja csontváz vagyok, de én magamat dagadtnak látom. Segítsetek!

2015. nov. 1. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
tömegnövelő étrenddel szedj magadra 10 kg izmot és akkor jól fogsz kinézi
2015. nov. 1. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj mentálhigiénés szakemberhez, pszichológushoz, pszichiáterhez! A testképzavar veszélyes betegség!
2015. nov. 1. 17:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs testképzavarom!
2015. nov. 1. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen magasság mellet ezzel a súllyal már majdnem az alultápláltság határát súrolod. Testkép zavarod van.

Ha az alakodon akarsz változtatni, akkor nem fogyni, hanem izmosodni kéne, mivel az izmok adják a test alakját. Kezdj el edzeni és egyél rendesen.

2015. nov. 1. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Mint testkepzavaros es anorexias azt mondom fordulj szakemberhez meg most! A 49 kilo nem sok! Hidd el, innen nem kell fogynod, leglabbis sulyban semmi szukseged ra. Talan lehet, hogy van olyan terulet testeden, ahol "hajas" vagy de inkabb mozogj sokat, egyel egeszsegesen es akkor a kozerzeted is sokkal jobb lesz. Nem a suly szamit, hanem a tukor vagy a centik.
2015. nov. 1. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem nincs testképzavarom!"

Ez a baj, látod.

2015. nov. 1. 18:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Szakemberhez nem tudnék fordulni,mert a vidékünkön nincs csak egy pszichológus, de hozzá nem mennék, mert már voltam nála és nem érti a dolgát. Csak rosszabb lett. Mivel ismer személyesen és a suliban dolgozik meg egy másik helyen is amikor hozzá jártam azért mert keveset barátkoztam, állandóan kitért a témától és megkért szivességekre, hogy fessek képet, meg hogy szóljak ennek, annak, tehát megőrjített, nem velem foglalkozott, csak magával.Megpróbálom ezt az egészséges életmód dolgot, talán az beválik!
2015. nov. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!