Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen jó hízókúrát ajánlotok?

Milyen jó hízókúrát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretnék pár kilót hízni, mert elég vékony vagyok (47 kg),

de az a baj, hogy az alkatom miatt csak a fenekemre megy a zsír.Ajánljatok valami jó hízókúrát.

2010. ápr. 4. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

hány centi vagy?

egyél minden nap fél kiló kenyeret sok sok vajjal és mézzel. tuti hízol! akár fogadhatunk is. én híztam tőle 3 kilót 5 nap alatt

2010. ápr. 4. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? én 14 és 47 kg vagyok, SOVÁNYNAK és vékonynak mondanak, pedig súlyra igazán nem vagyok az, max alaktra. rábasztam ezzel az alkattal. mellesleg a cm is számít. - én amúgy úgy híztam hogy sokat ettem.
2010. ápr. 4. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok és 161 cm.
2010. ápr. 5. 10:52
 4/5 Osynho válasza:
Atyaég, milyen tanácsokat adnak. Fél kiló vajaskenyér. Gratulálok.... Alapból a fehérkenyeret, cukros dolgokat és a zsíros ételeket kerülném. A hízás ugye többlet kalória bevitel után lehetséges. Attól, hogy te több kalóriát akarsz bevinni, még nem kell szemét kaját enned. Szénhidrát: rizs, zabpehely, durumtészta, barna kenyér, főtt krumpli, fehérje: fehér húsok, hal, sovány túró, tojás, zsír: lenmagolaj, halolaj, oliva olaj. Ezeket célszerű fogyasztani. Emellett ha nagyjából tudod napi mennyit viszel be az egyes tápanyagokból, akkor tudod tervezni a dolgokat. Pl ha napi 1500 kalóriától nem hízol, akkor növeled az adagot. Ha többet eszel, nőni fog a testúlyod, nem egy bonyolult dolog. Hozzátenném, hogy a mozgás se értana mellé és akkor egy kis formád is lenne, izmosdnál is,nem csak a zsír rakódna le.
2010. ápr. 13. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2010. ápr. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!