Milyen hízókúrát ajánlotok 2 éves fiamnak? A kenyeret nem eszi.
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 13:16
1/3 anonim válasza:
Rengeteg gyümölcs, banán, narancs, mandarin,kivi... az én lányom jóformán gyümölcson él és azon kívűl hogy makk egészséges, fejlettebb a koránál. Napi egyszer kisadag főttétel fér el csak, de az tényleg kisadag, inkább gyümölcsök. Túrókrém, te általad készített gyümölcsökkel pépesítve, keksszel. Tejtermékek, főzelékek, tésztás ételek, minden hízlal. Kenyeren kívűl bőséges a választék, a nem természetes cukros dolgokat kerülném a kifiadnál, inkább gyümölcscukrot fogyasszon. Nyilván elkerülhetetlen, hogy pl a gyümölcsszószba ne tégy cukrot, de én a csokira gondoltam konkrétan és a pudingokra...az ilyen egészségtelen dolgokra. Mi a baj a kisfiaddal, soványnak gondolod?
2/3 anonim válasza:
ja, most olvasom az előző kérdésedet is gondolom, te írtad :) Én nem ijednék meg, annyi ember féle pajtás van a földön, annyifélék vagyunk, tudod: sok sok levél van a fán, mégsincs két egyforma... :) Annyira sovány lenne, hogy a bordái kilátszanak? Beteges? Ezeket jó lenne tudni. Ha rossz evő, először is változtatni kell az étkezési szokásain. Hányszor eszik egy nap, és mikor? Írj és talán segíthetek.
3/3 anonim válasza:
Miért kell neki hízókúra?
Sok levegő, sok folyadék és a béres csepp pl étvágyat csinál. De én azt vallom, egy gyerek tudja, mennyit akar enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!