Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen reggelit ajánlanátok?

Milyen reggelit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretnék változatosan reggelizni és egészségesen. Eddig leragadtam 20 éve a felvágottas kenyérnél meg a tojásrántottánál.
2016. márc. 23. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyümölcs (beleértve dió, mogyoró, stb). Kásák (köles, árpa, hajdina, zab, stb). Tejföl, túró, gomolya, feta. Változatos fűszerekkel (meghozzák az étvágyat és az életkedvet).
2016. márc. 23. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
És mi baja van a felvágottnak, a kenyérnek és a tojásrántottának, ha napközben mást is eszel?
2016. márc. 23. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy nincs semmi baj a felvágottal és a rántottával, csak egyoldalú, és te magad írtad, hogy ezzel nem vagy elégedett és változtatni akarsz. Nem akarom elkezdeni sorolni az élelmiszeripar "bűneit", mert a végén oda jutunk, hogy ne egyél semmit. :) A felvágottak nagy többségében húsragasztó van, ami a belekben is "jól" működik. (Egyébként sem egészséges minden étkezésre húst enni. Régen az emberek hetente egyszer ettek húst, vasárnap délben.) A kenyérben mesterséges adalékok vannak és agyon van élesztőzve (az élesztő nagyon egészséges, de nem ilyen mennyiségben).
2016. márc. 24. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
... bocs, valamiért azt hittem, hogy a #2 a válaszoló kérdése volt... :)
2016. márc. 24. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:

A rántottánál szerintem jó leragadni, de nem vagyunk egyformák. Eheted tükörtojásnak, lágytojásnak, tojáspörköltnek, de akár piskótának is...

Én kb. mindig tojást eszem s roppant változatosnak tartom.

Persze ehetsz mást is, húst zöldséggel, sajtot, zabkását, túrót, bár nekem ezek nem tartoznak az ideális ételek közé, de nagy bajom sincs velük, ha az adott embernek jólesnek.

2016. márc. 24. 13:26
 6/6 anonim válasza:
Attól függ ki mit szeret.Én pld Müzlit tejjel szoktam vagy teát és bundás kenyeret :))
2016. márc. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!