Milyen fehérjeport ajánlanátok egy a "vonalaira különösen vigyázó" ugyanakkor főképp az egészségét szem előtt tartó 25 éves irodai munkát végző nőnek? (Lassú felszívódás, finom íz, hőtűrés? , jótékony hatás anyagcserére)
Az életmódodból kifolyólag nincs rá szükséged, semmi előnyét nem fogod látni.
Sokkal jobb, ha normál kajával viszed be a fehérjét, mert jobban eltelít majd, így kevésbé leszel éhes.
Édességnek persze használhatod, de a fentiek miatt + anyagilag is sokkal jobban jársz valami természetes vagy mesterséges édesítőszerrel, hiszem a fehérjeporok is csak attól édesek.
Nemcsak aktív élethez való, hanem olyan helyzetben is jó, ha valakinek nehézséget okoz bevinni a megfelelő fehérjét. Viszont a kérdezőnek olyan nagyon sok igazán nem kell, hogy ne tudná rendes étellel bevinni, aminek azért megvan a maga előnye... Úgyhogyén is feleslegesnek tartom a fehérjeport, de ha ízlik neki, segít abban, hogy ne kakaós csigát egyen vagy valami, akkor fogyaszthat olyat, hogyne, csak ne vigye túlzásba és mindenképpen rendes ételből menjen a fehérjeigény nagyobb része.
Mozgásra szükség van ilyen munka mellett... Oké, ezt én mondom, aki sosem sportoltam, de legalább gyalogoltam és túráztam, napi átlagban 2-3 órát. Fiatalon megtette, úgysem érdekelt a külsőm, most már azért el kell kezdenem edzeni és soha nem abbahagyni... Hogy várhatom el a testemtől, hogy idősebben is működjön, ha folyton ülök? A közérzetemnek is kell a mozgás, a jelenlegi egészségemnek is s szerintem ezzel azért más is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!