Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan fogyhatnek le?

Hogyan fogyhatnek le?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok, 163 cm, 56 kg. Tudom, hogy ez még a normál BMI tartományban van, de szeretnék fogyni egy kevset, olyan 52-53 kg-ra. Reggelire altalaban valami gyumolcsot/zabkását eszem, tízóraira gyümölcsöt, es a suliban iszok 7 dl zöldteát amit termoszban viszek. Ebédelni suli utan szoktam nagymamámnál, ez olyan 4 ora körül van. Na itt meg mindig jó vagyok, mert keveset eszem, es altalaban nem is olyan hizlaló ételeket készít. Ha van időm akkor delutan meg elmegyek futni, vagy biciklizni, de ez hétköznap ritka. Na és este jon a baj amikor éhes leszek. Órákig arról gondolkozok, hogy mit egyek. Eszek valami gyümölcsöt, egy joghurtot vagy hasonló, de aztán már annyira nem tudom megállni, hogy észbe sem kapok es megeszem egy vajaskenyeret, vagy egy csokit. Tehát nem tul fogyókúrás ételeket. :'D Ez viszont már este 7-8 között van. Es emiatt igazabol stagnál a súlyom hetek óta. Mit tudnék tenni, hogy ezek az esti evesek abbamaradjanak?

Köszönöm!

2016. márc. 16. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Reggelire meg ebédre egyél többet, vagy az étkezéseidet sok kisebb részre próbáld meg elosztani. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. és valószínű akkor este nem fogsz mindent bekapkodni a hirtelen rád törő éhségtől. Vagy, meg próbálhatod azt is hogy salátát/zöldséget készítesz napközben hogy mikor estére el jön az a pont, inkább azt edd meg mint a csokit/kenyeret stb. Szerintem. :)
2016. márc. 16. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Reggeltől 4-ig kvázi nem eszel? Bár ez nem mindenkinek gond... A nagyi étele ismeretlen, de a többi csupa cukor (egyszerű vagy összetett, de az). Ezt még gondold át, mert nem így kell enni. Fehérje, zsír, különféle tápanyagok kellenek, nemcsak gabona és gyümölcs.

Nekem úgy tűnik, éhezteted magad egész nap, ezért van gond este. Én is ilyen típus vagyok, csak én rendesen eszem ebédre, mert tudom, hogy gond lesz, ha nem.

2016. márc. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!