Oláh ginet kérdése:
Valaki elátna valami jo tanácsal hogyan fogyhatnék legalább 20 kilot mozgás éhezés nélkül?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 16:21
1/4 anonim válasza:
Forgasd a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvet, hidd el, rengeteget segít!
2/4 anonim válasza:
Sokan szidják a módszert, de a 90 napos diétával éhezés nélkül 30 kg szaladt le a barátnőmről. 100kg-al kezdte. Rólam 15kg ment le 85kg-ról indultam. Nem volt éhezés és kalóriaszámlálás, csak az ennivalók típusát kellett betartani. A mindmegette.hu-ról néztem a recepteket a diétához. Szénhidrát napon pizzát, csokit, kekszet, fagyit és egyéb édességet is lehet enni és mégis leszaladtak a kilók. Biztos van tudományosabb megoldás is, de ez nekünk tényleg bevált. Egy ismerősöm azt mondta hogy próbáljam meg két hétig , ha nem jön be addig is jókat ettem, ha bejön tudom folytatni. Az első két hét alatt szaladt le az első nyolc kg rólam, ezért tovább folytattam mert kényelmes volt.
3/4 anonim válasza:
diéta és mozgás összhangban van a súlyfelesleggel, de ha fogyókúrázni akarsz (pl 90 napos) akkor valószínűleg jojóeffektus lesz belőle, nem a mesékben élünk, ha tartósan le akarsz fogyni azért tényleg tenni kell
4/4 anonim válasza:
Mozgás nélkül nem fogsz fogyni, tapasztalatból mondom. Ha fogysz, akkor csak izomból fogsz fogyni és vizet veszíteni. A fogyás 70% étkezésből és 30% mozgásból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!