Hogyan fogyhatnék le? Nagyon agy súlyfeleslegem van 20 kg.15/L.
Figyelt kérdés
Tanácsokra lenne szükségem, hogy mit csináljak. A sportot bírom, a folyamatos terhelést. Igazából az étkezéssel vannak gondjaim. Nem eszek valami változatosan és inkább a gyorsan elkészíthető mellett döntök. Itthon én szoktam főzni, de nem sok fajta ételt ismerek, úgyhogy nagyrészt ezek ismétlődnek. (Leves, hús, tészta, krumpli, rizs-köretnek)2013. nov. 1. 20:04
1/4 anonim válasza:
Kaloriabazis.hu, és egy pontos mérleg a kajaadagok kiméréséhez nagy segítség lenne. Az ismétlődő ételeid közé pedig vegyél fel pár újat: sovány csirkemellből székelykáposztát, lecsót (kenyér és rizs nélkül), de azon a honlapon még találsz tök jó recepteket.
3 óra után már ne egyél tésztát, kenyeret , rizst, krumplit, cukros cuccot.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a cukros löttyöket kólát és ehhez hasonlókat. (nagyon ritkán iszok ilyeneket) Vizet szoktam inni főként szénsavasat. Most jön be a teás időszak de szoktatom át magam, hogy cukor helyett kevés édesítővel igyam.
2013. nov. 1. 22:14
4/4 anonim válasza:
Az jó, ha kevés ilyeneket iszol, de az édesítő sem ajánlott. Inkább kevesebb teát igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!