Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan fogyhatnék?

Hogyan fogyhatnék?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok 162cm/65kg. Annyira nem látszik rajtam a túlsúly,de nem érzem így jól magam.

Most elkezdődött a suli, és 9.osztályba járok, heti 5 tesi órám van..(3rendes tesi/2úszás lesz)és a sport így oké.

Abban szeretném a segítséget kérni tőletek, hogy mit egyet/igyak.. vagy, mit hogy tegyek, hogy elkezdjek fogyni? 55kg a 'cél'..

Olvasgatok erről, de akárhol járok, mindenhol mást írnak.

Előre is köszönöm.:)

2013. szept. 15. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Dióhéjban: csökkentsd a szénhidrát bevitelt és növeld a fehérjebevitelt. Mit szoktál enni?
2013. szept. 15. 17:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos mindent, nem figyelek oda.

csak én nem tudok valami jó étrendet kitalálni..ezért kéne segítség.

2013. szept. 15. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
csináld rendesen a tesin a gyakorlatokat, bőven elég
2013. szept. 15. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Olvass utána szálkásító diétáknak. Szigorúnak fognak tűnni, de a logikáját érteni fogod a dolgoknak. Nem tudom. hányszor szoktál enni, de többször kéne keveset. Minden kajálásnál egyél sok fehérjét s kevés szénhidrátot. Fehérjeforrások: sovány húsok (csirke, pulyka), hal, túró, tojás. Szénhidrátforrások: telj. kiőrlésű kenyér, zab, rizs, t.k.tészta. Kezdd úgy,h minden kajánál 100 g húst vagy 3-4 tojást, (túró) eszel, mellé minimális szénhidrát, 30-40-50 kenyér/zab/stb. Úgy kéne csinálni,h naponta 100 g több ne nagyon legyen a szénhidrátbevitel. De neked kéne utánaolvasni és megnézni,h miben mennyi fehérje és szénhidrát van.
2013. szept. 15. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!