100gramm fehérje rengeteg egy napra?
Leveshúst, mézet, diót és tejet ettem ma. És nem tervezek többet enni már.
Nagyon vékony vagyok 42kiló, de szoktam hasizomra edzeni, bár ma mell és hátizom a következő, plusz suli mellé takarítást is vállalok és igyekszem nem testpedő életmódot folytani. Ha nem edzek a fehérjétől is elhízhatok? A célom, hogy izmosabb legyek és max 50kg.
A fehérje is hizlalhat, de 100 gramm fehérje 400 kcal és tuti, hogy a zömét fel is használja a tested.
Nem reális fehérjétől hízni... Akkor már inkább az egészséged kerül bajba, ha sokszáz grammokat tolsz belőle... De ezt elég kevesen teszik, a legtöbb embernek ez drága és macerás is lenne.
100 gramm fehérje általában korrekt, főleg, ha a növényi is benne van. Persze sokan jóval többet visznek be, direkt.
De ha mindig ennyi a szénhidrát, akkor könnyen lehet, hogy ketózisban vagy, s ha ezt akarod, akkor a fehérje ne legyen még több, mert az betesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!