Hogyan állítsam össze az étrendem?
S ezzel mi a gond? Van, aki reggeltől estig a munkahelyén van, de ez nem akadályozza meg abban, hogy azt egyen, amit jónak lát. A mikor az persze más kérdés, nem mindenki ehet akármikor, suliban főleg nem (bár hallottam már hátsó pados evészetekről, amikor a sok rizst nem tudta belapátolni a delikvens a szünetben).
Ez még kevés infó, mert nem tudom, mikor kell enned (van, aki elég szabadon változtathatja, van, akinél elég kötött, különben éhezik, szédeleg), milyen étrend felel meg neked, mit szeretsz, mit tudsz megenni hidegen (van, aki a rizst, rántottát, húst nem, pedig ez elég sokaknak megy)...
Nagyon fontos hogy meghatározd milyen időközönként eszel és ehhez szoktatod hozzá magad.
Én 7-re járok dolgozni, 6-kor kelek, kb fél 7kor lapátolom befelé a zabkásámat már.
Kb fél 9 -10 fele 10 órai
Dél körül ebédelek, 4 körül meg uzsizok (ezt a kettőt kéne szerintem megcserélned)
Vacsi 7 körül, valami könnyedebbet
Többször egyél keveset és figyelj rá, hogy ne egyél semmilyen finomított széndhidrátot (liszt, cukor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!