Szerintetek sovány vagyok? Mikor fogok nőni?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok, 13 éves és 41 kg. Nyáron 49 kiló voltam, csak elkeztem sportolni és kicsit kevesebbet enni. A lényeg, hogy szerintem kicsi vagyok és szeretnék nőni. Kábé hány kilót kéne híznom, hogy a növésem meginduljon?2016. febr. 25. 16:50
1/3 anonim válasza:
teljesen jó vagy így...majd ha "öregszel" a kilók is fognak felfele jönni!
2/3 anonim válasza:
Elég sovány, főleg úgy, hogy fejlődésben vagy. Kb 50kg-nak kellene lenned a jelenlegi magasságodhoz, DE a növés nem indítható be hízással.
3/3 anonim válasza:
Ez nagyon kevés, főleg, hogy fejlődésben vagy. Ha ilyenkor nem táplálkozol megfelelően, akkor fejlődési rendellenességek alakulhatnak ki. Nem ész nélkül kell enni, hanem a megfelelő energia, vitamin és tápanyag bevitelre kell odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!