Van rajtam felesleges kilo?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, 160 cm magas, 48 kg.2016. febr. 13. 10:21
1/3 anonim válasza:
Ez most komoly? 13 évesen én tömtem magamba a chips-et kilószámra, és kint rohangásztam a barátaimmal, nem azon aggódtam, hogy dagadt vagyok-e. Amúgy van egy általánosan elfogadott 'szabály' a nőknél, hogy magasság - 111 = ideális testsúly. Vagyis te egy kilót még simán hízhatnál, ha ezt az elvet követnéd. De persze ez azon is múlik, hogy mennyire vagy edzetlen. Mert ez az elv csak akkor állja meg a helyét, ha sport mellett vagy ennyi és ennyi kiló. Neked nem fogynod kell, meg ilyeneken agyalnod 13 évesen, hanem, ha már ennyire önértékelési zavarban szenvedsz, akkor formásítanod magad, meg persze a korodnak megfelelően élni...
2/3 Szintis Zoli válasza:
Azt mi nem tudhatjuk:
3/3 Szintis Zoli válasza:
Egyik véglettel sincs egyébként semmi baj. Mindkettő jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!