Mit lehet tenni, ha elvégeztek rajtam egy felesleges beavatkozást és "visszacsinálni" nagyon sokba kerül?
Figyelt kérdés
1,5 éve, 16 éves koromban vették észre, hogy még van két tejfogam. Az egyiket kihúzták, meg is kellett műteni, hogy lejöjjön az új fogam. Kétszer is műtötték, de semmit nem mozdult. Valószínűleg műfogat kell beültetni a helyére, de valaki azt mondta, hogy ez kb. 100 ezer forintba kerül. Mit lehetne tenni? Honnan szedjek össze ennyi pénzt? Sajnos a foghiány jól látható helyen van, muszáj megcsinálni. :(2010. ápr. 15. 17:44
1/2 anonim válasza:
Hát ez pech... Szerintem ne a privát orvosokkal kezdd a dolgot, hanem menj el a Szentkirályi utcába, ott van a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karnak az épülete és ott jeletkezz be egy vizsgálatra. Ez semmibe nem kerül és nem vernek át, megmondják, hogy mi az, ami szakmailag is a legjobb és anyagilag is a legkisebb terhelés.
2/2 A kérdező kommentje:
Ott voltam... Ezt az árat csak egy rokonom mondta, tehát nem az orvosok, de el tudom képzelni, hogy tényleg ennyi, mert a fogszabályzók is ennyibe kerülnek, azon sincs már támogatás. Azért természetesen beszélek még az orvosokkal és remélem, hogy nem lesz ennyi.
2010. ápr. 18. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!