Orrsövény ferdülés műtéti rendbetétele esetén el lehet intézni ingyen a plasztikai beavatkozást is?
Nekem orrsövényműtétnél elintézték ingyen (azaz borítékban adott pártízezer forintért) a plasztikát is, és iszonyatosan elb@szták. Sokkal rosszabb lett, mint előtte. Tíz évig szívtam utána depressziósan a görbe, ferde, folyton elduguló orrommal, és azután 500e forintba került a helyretétele.
Keresd meg Dr. Rezek Ödönt a SOTE orr-fül-gége klinikán, ő operál ott is, nem csak magánklinikán, és ő a legjobb orrplasztikai sebész az országban. Pár százasba bele fog kerülni, de igazi gyönyörű minőségi munkát kapsz érte.
vagy Dr.Kárász Tamás. engem ő műtött. Igazi ronda orrom volt..és most gyönyörű :D
ja, ami nagyon fontos:semmi fájdalom nem volt!!
Első válaszadó vagyok.
Az elrontott műtétet az azóta megszűnt Szabolcs utcai kórházban csimálta egy fiatal orr-fül-gégész. Ha érdekel a neve is, írj privátot.
Aranyszabály, hogy plasztikai műtétet csak plasztikai sebésszel csináltass, abból is jól válaszd ki a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!