Edzés előtt, vagy után igyam meg a fehérje turmixot?
A tej nem jó fehérjeforrás, inkább cukor és zsír van benne, normális hobbi testépítő diétában véletlenül sincs.
Ez igen kevés fehérje, amit írtál. 30 grammokról szoktam hallani, az úgy a valaha általad látott legnagyobb tyúktojás (vagy 2 kicsi) fél liter tejjel, ha jók az adatok, amiket használtam. S máris bevittél egy csomó kalóriát is, cukrot, zsírt... Nem így csinálnám.
Edzés előtt inkább a ch fontos (bár éppenséggel lehet éhgyomorra is edzeni, de nem szokás, bizonyára nem véletlenül. Úgy tudom, a szénhidrátbevitel jót tesz a hatékonyságnak, persze az emberek sokfélék), utána főleg a fehérje, de azért ch is szokott menni, a glikogénraktárak visszatöltése miatt (ilyenkor lehet a legbüntetlebebbül gyors ch-t bevinni, de van, aki mindig a komplexet preferálja).
Persze fehérjét mindig jó enni, általában ha eszünk, akkor eszünk fehérjét is egy jó étrendben.
Említésre nem méltó felesleg van rajtam, szinte látszik egy-két hasizom kockám, ezért tömegnövelés kell, és ebből szeretnék építeni.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!