Rendszertelen táplálkozás elengedhetetlen elemei?
Táplálkozz rendszeresen. Vagy több műszakban dolgozol? Akkor max. nem lesz annyira rendszeres (bár lehet, hogy megoldható, kb. mindenki eszik a munkahelyén, aki akar), de a fő, hogy vidd be a megfelelő mennyiségű tápanyagot. Ha beviszed, nem fogsz fogyni. El tudok képzelni gondokat, de nem tudom, nálad mi van.
Én ugyan tudtam enni a munkahelyemen, vittem is ételt, de jobbára este ettem, mert akkor voltam nyugiban otthon. Nem fogytam, pedig jó lett volna :D Oké, nekem nem gond ritkán enni s a napi szükségletem másfélszeresét bepakolom félóra alatt, ha kell, így könnyű. Ha Te egészen más vagy, akkor nehezebb lesz, de azért sokan rá tudják szorítani magukat, ha eleinte nehéz is. Csak éppen náluk nem tartom ideálisnak a dolgot. De a szükség nagy úr... De apró étkezéseket akkor is tudnod kell tartani, csak van szünet vagy pár másodpersz, ami alatt betömsz egy marék olajos magvat, komolyan már. A párom fizikai munkás és rossz időben van a szünet. Na, ő szerelés közben eszik, egy csavar, egy falat. Enni kell.
Az jó, hogy legalább szedsz ezt-azt, de a fogyáshoz kalória kell neked, sokkal több, mint eddig. Persze jó ételekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!