Miért isznak az emberek alkoholt?
Általában a gátlások feloldására, általános jókedv miatt isszák az emberek.Legalábbis én kamasz koromban leginkább akkor kezdtem el iszogatni baráti társaságban esténként, amikor kicsit fel akartam szabadulni.Jó érzés volt,hogy általában csendes vagyok, de pár feles után jobban tudtam oldódni, ismerkedni.
Felnőttként nem nagyon érdekel már az alkohol, vissza szoktam utasítani.
De azt se vetem meg, aki mégis iszogat néha.
Bár a masszív alkoholistákat kissé megvetem. De gondolom ennek általában már lelki oka van. Aki minden nap mocskos részegre issza magát, ott valami nincs rendben.
Másik dolog ami eszembe jut,hogy egy baráti társaságban sokszor ünneprontónak tekintik azt, aki nem iszik egy buli alkalmával. Így sokan akár kényszerből vesznek piát,hogy ne lógjanak ki a sorból.
De pl barátom munkatársai munka után be szoktak ülni 1-1 sörre. Velük szokott tartani, mert jóban vannak. De eléggé esélyes,hogy kinevetnék,hogyha 1 kólát kérne..szóval valami társadalmi elvárás is lehet..
A füvet meg ne keverjük szerintem ide:DD nem véletlenül illegális
mi a vonzó akár a pálinkában, akár a borban, hiszen ezek önmagukban nem finomak,
Hát, kérdező nem a murajröcsögei csinált kannásbort, vagy a Józsi kerítésszaggató törkölypálinkáját kéne megkóstolnod.
Az igazi ínyencek tudnának erről mesélni neked. (Az én grafomániám ehhez kevés ilyen késői órán.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!