Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Leszedjem rola a zsirt vagy ne?

Leszedjem rola a zsirt vagy ne?

Figyelt kérdés
Csinaltam kokusztejet hazilag es annak a tetejen ugye kicsapodik a zsir. Leszedjem rola vagy hagyjam rajta? Ilyenkor hogy szamolom a kaloria erteket?

2016. febr. 4. 12:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Passz. Én sosem tudom, mennyi lehet a kalóriatartalma, nyilván nem lehet megmondani pontosan.

Arra van adat, hogy egy zsíros kókusztej kókusztejporból vagy kókuszkrémből mennyi, az nem rossz közelítés. Kivéve, ha nagyon zsírosan vagy nagyon hígan készíted, ugye... A kalóriabázisos kókusztej, ami decinként 10 kcal, nyilván extrém hibás érték az én zsíros házi kókusztejemre... A Cocomasnak a hígítási ajánlata zsíros kókusztejhez már jobban hangzik (de meg nem mondom fejből, az mennyi). Ha az ember a maradék kókuszt is megeszi, az megoldja eme problémát, sajna én kevesebbet eszem abból, mint a tejből.

Te dolgod, leszeded-e a zsírt, nekem eszembe se jut, részben attól finom és laktatóbb is úgy.

2016. febr. 4. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!