Keveset eszek? Vegyek étvágy növelőt?
Figyelt kérdés
mostanában úgy érzem,hogy keveset eszek. Volt aki megjegyezte, hogy a nadrágjaim nem voltak ennyire bővek, ezután megmértem magam és 43 kg vagyok (157-8 cm-hez). Ma reggelire egy narancsot ebéd előtt egy almát és ebédkor ami éppen van abból egy kisebb adagot, mindig így vagyok ezzel egy kisebb adagtól jól lakok. Vacsorára ha akkor éppen éhes vagyok gyümölcsöt vagy kisebb kenyeret, ha nem akkor kihagyom. Jó ez így? Nem eszek túl keveset? Nem akarok fogyni.2016. jan. 24. 14:00
1/1 anonim válasza:
Iszonyat kevés. Reggelire egyél müzlit, vagy tükörtojást vagy pirítóst zöldséggel, és tízórai meg uzsi legyen a gyümölcs. Vacsit is egyél mindenképp. Meglátszik az a arcodon ha rosszul táplálkozol.. Meg a testeden is persze..
Szedj B komplex vitamint én is szedek érettségi miatt. Különben 42 kg vagyok 170 cm-hez szóval átérzem. Én most direkt etetem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!