Milyen fajta étvágy javító van kutyáknak? Esetleg valaki tud tapasztalatból mondani valamit? Kicsit sovány a kutyum és nem akar enni csak mindig nagyon keveset.
szerintem nem szabad ilyennel tömni kutyust. Ő tudja, ő érzi mi a neki megfelelő adag.
Vedd el tőle mindig a kaját 10 perc után, majd megjön az étvágya.
az én kutyám kisebb korában nem nagyon akart enni, elvettem tőle, volt h ki is hagyott étkezést, mert nem voltam hajlandó előtte hagyni, ma már nagyon jó étvággyal rendelkezik:)
nem lehet, hogy efféle dolog miatt nem eszik sokat?
ha szabad tudni, mit adsz neki enni?
immunovet
Az Immunovet megszakítás nélküli adagolása során:
Egészséges állatoknál:
- megőrzi az állatok egészségét
- szinten tartja a vitalitást
- fokozza az oltások hatékonyságát
- segíti a táplálóanyagok jobb felszívódását
- jó étvágyat eredményez
- az állatok szőrzete egészséges fényes lesz
- jobb életminőséget biztosít
Beteg állatoknál:
- javítja a terápia hatékonyságát különböző eredetü bőrfertőzéseknél, allergiás bőrgyulladásoknál, nagyobb sérüléseknél
- megszünteti az elváltozott terület kóros nyalását, mind autoimmun, mind viszketésées betegségeknél
- jelentősen csökkenti a parazitás fertőzéseket
- csökkenti a légzőszervi megbetegedések számát
- fokozza a szervezet ellenálló képességét
- segíti a fizikailag leromlott állatok feljavulását
- a fertőző és takarmányozási eredetű betegségek megelőzhetőek
- segíti a műtéti beavatkozások utáni felgyógyulást
- mérsékli a stressz okozta problémák kialakulását
- az oki terápia kiválóan kiegészíthető a készítménnyel
Az a baj,hogy kipróbálom én hogy elveszem tőle 10perc után akkor sem kéri ha később adom neki oda.
ACANA PUPPY & JUNIORT eszik egyébként illetve azt adom neki. Ezelőtt Royal Canint kapott azt sem ette meg.
10 hónapos westie és 7kg tudom hogy a súlya nem mutatja azt, hogy sovány lenne de ha ránézek nagyon is annak tűnik.
itt van kép róla igaz, hogy ezen nem látszik a teste csak a mellkasa de azon is észrevehető.
Lehet tényleg nagyon aggódom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!