Az micsoda, ha valakin egyszercsak falásroham tör ki, mint a bulimiásoknál, csak azután nem hányja ki, hanem sokáig keveset eszik?
Óh, velem ugyanez van. Én iskolas vagyok, és elég sokat stresszelek peldául (egy kicsit pedál vagyok tanulás szempontjaból:))
Én anorexiás voltam, majd jött az új suli, hajtás, es mindig síkideg voltam, és elkezdtem zabálni.
+a vegtagjaim is hidegek, de sztem ez a tobbivel nincs összefüggésben
Én úgy véle,, ennek nincs kifejezett neve. Falásroham, dugi evés mindenkinél más miatt váltódik ki
* váltódhat ki
A körmeim nekem is töredeznek, néha kiszaradok.
Ez mind a nem kiegyensúlyozott táplálkozas miatt lehet (konkrétan csak édességet eszem)
Bocsi, h nem adtam konkret valaszt, es csak magamrol beszeltem
Mindenkinek köszönöm a gyors válaszokat. Utánanéztem ennek a binge eating disorder-nek, és rengeteg helyen azt írják, hogy túlsúlyhoz vezet, meg, hogy a beteg kórosan elhízott mert nem hánytatja magát, stb.
Csakhogy az illetőnek még a normálnál is alacsonyabb a testsúlya, legalábbis a BMI kalkulátorok ezt mutatják. 161 cm és 48,5 kiló, csizmában és vastag ruhákban. Meg eleve vékony. Így is az? Én nem nagyon értek ezekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!