Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 13 Eves lany vagyok 165cm es...

13 Eves lany vagyok 165cm es 45 kg nagyon keves?

Figyelt kérdés
Probalok folyamatosan hizni elegem lett belole hogy ilyen vekony vagyok legalabb 48 szeretnek lenni.mellem az ilyen 70 a meret szoval kicsi de ha hizok elkepzelheto hogy nagyobb lesz a mellem is?
2016. jan. 19. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztosan senki nem tudja megmondani. Valószínűleg nagyobb lesz... Bár a három kilótól nem feltétlen. Viszont 17 éves korodig lazán nő még magától is. A hízás persze mindenképp rásegít.
2016. jan. 19. 14:41
 2/6 A kérdező kommentje:
:/ hat nagyon szeretnek max otven kg lenni
2016. jan. 19. 14:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak felek hogy nem lesz mellem ezmiatt:/
2016. jan. 19. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, híznod kellene és attól nagyobb lesz a cicid, de tudom, hogy nehéz hízni. Kezdj el sportolni, tornázni, akármilyen furcsa, én attól kezdtem el hízni, izmosodni, erősödni és nem az evéstől, pedig én is 46 kg voltam 170 cm-vel.
2016. jan. 19. 14:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Hat igazabol mozgassal nincs baj mert sokat vagyok kint, vannak kutyusaim sokat szaladgalok veluk meg biciklizni is szoktam
2016. jan. 19. 14:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg varok valaszokat
2016. jan. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!