13 Eves lany vagyok 165cm es 45 kg nagyon keves?
Figyelt kérdés
Probalok folyamatosan hizni elegem lett belole hogy ilyen vekony vagyok legalabb 48 szeretnek lenni.mellem az ilyen 70 a meret szoval kicsi de ha hizok elkepzelheto hogy nagyobb lesz a mellem is?2016. jan. 19. 14:25
1/6 anonim válasza:
Biztosan senki nem tudja megmondani. Valószínűleg nagyobb lesz... Bár a három kilótól nem feltétlen. Viszont 17 éves korodig lazán nő még magától is. A hízás persze mindenképp rásegít.
2/6 A kérdező kommentje:
:/ hat nagyon szeretnek max otven kg lenni
2016. jan. 19. 14:45
3/6 A kérdező kommentje:
Csak felek hogy nem lesz mellem ezmiatt:/
2016. jan. 19. 14:46
4/6 anonim válasza:
Igen, híznod kellene és attól nagyobb lesz a cicid, de tudom, hogy nehéz hízni. Kezdj el sportolni, tornázni, akármilyen furcsa, én attól kezdtem el hízni, izmosodni, erősödni és nem az evéstől, pedig én is 46 kg voltam 170 cm-vel.
5/6 A kérdező kommentje:
Hat igazabol mozgassal nincs baj mert sokat vagyok kint, vannak kutyusaim sokat szaladgalok veluk meg biciklizni is szoktam
2016. jan. 19. 14:51
6/6 A kérdező kommentje:
Meg varok valaszokat
2016. jan. 19. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!