Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 90 napos diéta?

90 napos diéta?

Figyelt kérdés
Sziaztok, érdekelne a 90 napos diéta. Pozitív és negatív tapasztalat. illetve akinek pozitív, leírná, melyik nap miket és hogya fogyasztott? Privát üzenetben is szívesen veszem a válaszokat.
2016. jan. 14. 23:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Minimális hozzáértés kell csak, hogy lássuk, egetverően egészségtelen, egyfajta koplalás. A test igényeire extrém nagy ívben tesz.

3 makrotápanyag van, ebből 2 esszenciális, amit muszáj enni, lehetőleg mindennap, ez a zsír és a fehérje (persze tipikusan mindennap esszük mindhármat, ezt nehéz elkerülni). A fehérjére ráadásul nem szabad alapozni, a túl sok sem jó.

Ehhez képest mi van a 90 naposban? Mintha nagyritkán lenne víznap, de ebben nem vagyok biztos, de alapvetően van 3 szénhidrátnap (izombontás cukrokkal, legjobb) és egy fehérjenap (ha sok a fehérje, cukorrá alakul vagy zsírrá, a test nem tudja tárolni... másnap pedig elindul az izombontás és szépen tart is a következő fehérjenapig. sokmindenben különböznek az emberi szervezetek, de ez túlságosan alap, senkiben sem jelenik meg egy különleges fehérjeraktározó egység, s az izmokba sem épül be a felesleg, ez nem így működik. úgyhogy még egy nagy fehérjelökettel sem érünk sokat 4 naponta. gondolom, a ragadozók jobban csinálják, muszáj nekik, de az emberi test működéséről én a fentit tudom).

2016. jan. 14. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!