Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miket ettél ma?

Miket ettél ma?

Figyelt kérdés
csak úgy:D

2016. jan. 4. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5. voltam, de ma is volt nap.

A tegnap után nem vágytam édesre, hiába hozott a párom újabb kiló ízes banánt, s éhes se igen voltam, úgyhogy a tegnapi nap kalóriabevitelének a fele jött össze, az is inkább csak a rend kedvéért.

Ettem 80 dkg vegyes zöldséglevest galuskával, 2 adag zsírtejet (most kókusztej is volt benne, ma csináltam), brownie-t magában (a kókusztejkészítés maradékát el kellett használni s ez jó rá, a párom örült neki, a zömét ő ette meg, csak ő banánnal, én keserű magában :D annyira azért nem volt keserű, az adagomban volt 4g eritrit. nem érezhető az édesség, de nagyon számít), egy deka banánt, paradicsomos spenótturmixot, magropogóst és egy kis kísérleti tojásfehérjés-lenes-diós valamit 1 dkg csokiszósszal (mivel magában nem volt jó). Ez utóbbi gyenge próbálkozás volt a fehérjebevitel irányában, de máskor úgyis eleget eszem belőle.

Ez sem volt egy ideális nap, de azért alkalmilag megteszi. Visszatértem a ketogénhez.

2016. jan. 5. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:
ótejóég utolsó, hogy tudod ennyire fejben tartani az egészet? :D
2016. jan. 6. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!