Anorexiások! Bulémiások! Ha valamelyik betegségben szenvedsz vagy szenvedtél leírnád, hogy hogy kezdődött. Miket ettél stb?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 18:50
1/2 anonim válasza:
Semmit nem ettem. Aztán egyszerre mindent felfaltam ami a kezem ügyébe került. Kihánytam. Féltem h bennem marad, hashajtó. Szép élet...
2/2 anonim válasza:
Bulimiás voltam 2 évig és ugyanazt ettem mint mások,csak időnként voltak falási rohamaim,utána rögtön ki is hánytam.
Elmentem pszichológushoz,kiderítettük a lelki okait és meggyógyultam fél év alatt.
Azonban a fogaim,a nyelőcsövem épségét nem lehetett megmenteni,kihullott a fél hajam,stb. Borzalmas időszak volt. Ha te is ebben szenvedsz vagy valakid,azonnal kérj segítséget mert így végzed,vagy rosszabbul,bele is halhatsz konkrétan.
Nem azért csináltam,hogy sovány legyek,ezt még hozzátenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!